Hurá, premiéra Konfidenta- EŠteBaka sa blíži!

13. 03. 2012 18:13, Bazala Marián, 7 komentárov

Môj miláčik sa konečne dočkal.

3-den-1091.jpg

Už niekoľko mesiacov chodím deň čo deň za svojím Velorexom, aby som ho rozptýlil a odohnal ustarostené vrásky z jeho handrovej kapoty. Trpí depresiami a zakaždým, keď prídem, vypustí cez výfuk ťažké otázky: ,,Kedy konečne nastane ten môj veľký deň?

film-1-raw-948-1.jpg

Kedy už budem hlavným hrdinom? Kedy bude celé plátno patriť mne a nie trápnemu Kidovi alebo reklame na Škodovku, Kiu či Hnojdaj?"

2-den-film-208-1.jpg

 
Zakaždým som len bezradne krčil plecami, ale teraz mu konečne môžem odpovedať: ,,Kámo, dočkal si sa. Tvoj deň nastane 19.4. Pekne si ťa vyštafírujem, dám ti nový olejček do prevodovky, povolím reťaz, aby patrične hrkotala, karosériu vyblýskam, naleštím a môžeme vyraziť na premiéru."

konfident-april-300.jpg


Po tejto správe vytryskli môjmu miláčikovi z očí slzy dojatia a slávnostným hlasom prehovoril: ,,Veď už bolo načase - od prvej klapky prešlo 21 mesiacov. Nemôžem zabudnúť, čo som si vytrpel pri natáčaní, ako ma špinili blatom, aby som vyzeral dobovo,

film-1-raw-476.jpg

ako mi Jirka počítal všetky zuby,

3-den-832.jpg

ako ma takmer prešiel ruský tank,

film-1-raw-541.jpg

ako mi preťažovali pružiny, keď som musel voziť takmer celý filmový štáb,

konfident-april-1141.jpg

ešte šťastie, že rejžo je taká ľahká váha,

konfident-april-1442-1.jpg

ako ma môj Maroško povozil na prívesnom vozíku aj s celým štábom,

3-den-387-1.jpg

ako sme z neho počas jazdy stratili zvukára. Nemôžem zabudnúť na neutíchajúce dažde, na režisérovu bezohľadnosť, keď mňa, citlivé autíčko, nútili hľadieť na chúlostivé sexuálne scény, v ktorých si to ruský vojak rozdával s čiernou cigánkou priamo predo mnou,

3-den-1073.jpg

ako mi lakomý Mádl odmietol kúpiť kradnutý benzín od Rusáka,

3-den-704.jpg

ako ma Jirko takmer prekotil na úteku pred vojskami spriatelených armád. Našťastie, vždy bol pri mne môj ochranca a tatko stvoriteľ, môj Maroško, ktorý mi zakaždým pofúkal boľavé ranky a utrel slzičky."

 konfident-april-1417.jpg

Slová môjho Velorexa dojali aj mňa. Skoro som sa utopil v garáži, ktorú zalievali jeho slzy, ale uplával som to. Keď voda opadla, môj miláčik pokračoval: ,,Maroško môj jediný a jedinečný, zvestuj túto radostnú správu všetkým známym aj neznámym, pozvi ich 19.4. pekne na premiéru do kina.

2-den-film-193.jpg

Je mi ľúto, že pod plátnom budem môcť stáť len ja. Moji bračekovia a darcovia súčiastok, bez ktorých by som nevznikol,

foto-marian-bazala-99.jpg

mi budú môcť len nemo závidieť túto slávnu chvíľu.

konfident-april-906.jpg

Týmto ich všetkých pozdravujem. Keď prídem, pekne vám výfukom vydymím, ako bolo na pódiu."

konfident-april-959.jpg


Ešte chvíľu sme pri sebe mlčky sedeli. Voda zo sĺz sa už pomaly vyparila, keď sa môj miláčik ozval zasneným hlasom: ,,Vieš, Maroško môj jediný a jedinečný, toto je len začiatok. Vo svojej plechovej hlave vidím v budúcnosti ešte onakvejšie veci. Verím, že do roka pribudne na mojej sedačke k Oskarovi z Holliwoodu, ktorý nás iste čaká, aj Český lev za najkrajšie vozidlo vo filme za rok 2012."

konfident-april-992-1.jpg


Čo k tomu dodať. Verím mu. Veď kto by bol kedy predpokladal, že môj hadráčik sa aj desiatky rokov od svojho stvorenia bude tešiť toľkej sláve a popularite. Držím Vám palce pri sledovaní filmu a prajem príjemné zážitky.

film-1-raw-1014.jpg

Na úvod krátka pozvánka na film :


http://www.youtube.com/watch?v=3P-7nG1-STg&feature=youtu.be

Diskusia k článku

pridať komentár
Meno*:
Email*:
Text:
emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon 
 * nepovinné údaje
Autor: Marian
Dátum: 19. 4. 2012 o 11:07
GabiM. Čo ti šije???? Nikdy. Ked sme šli filmovať, tak som šiel prvý, Šitigo za mnou. Zrazu v jazde pri mne zabrzdil Peugeot, stiahli sa okienka a už ma fotili To sa ešte raz opakovalo. Na tu novu embečku ani nestiahli okná ani nespomalili S hadrákom je sranda!!!!
Autor: GabiM
Dátum: 19. 4. 2012 o 10:08
he... macher a vymenil by si toho Veloša za ten Šitigou ?
Autor: Marián
Dátum: 18. 4. 2012 o 15:55
Ano!!! GabiM. Veloš je môj a aj som trochu držal kameru!!! Super zábava!!! Nielen lyžami sa zabávam!!! Zajtra idem na premieru eSteBaka!!! A Veloš je hlavný hrdina!
Autor: GabiM
Dátum: 18. 4. 2012 o 14:30
Pocuj Marian..., tento Velos na SME-cku http://auto.sme.sk/c/6341956/testovali-sme-najmensia-skoda-ide-na-cesky-sposob.html je ten isty? a ten kameraman "Marian Bazala" v titulkoch si bol ty pri tej Skode Citigo?
Autor: od Zuzka Bučičová
Dátum: 14. 3. 2012 o 20:11
Zdravím Marián.
No suprrrrr!!! Teším sa s tebou. Aj na 19.4. na premiéru.
Zuzka
Autor: Buocik
Dátum: 14. 3. 2012 o 11:38
No super Maroško ! To je hotový scenár k ďalšiemu filmu "Ako sa hadráčik na filmovanie tešil", nie ?
Autor: GabiM
Dátum: 14. 3. 2012 o 9:58
Muj hadraplan....?